Bjældeklang tekst

Julesange – Tekst og melodi til Bjældeklang – DUDA.dk

Tekst og melodi til julesangen ‘Bjældeklang’. Melodien er skrevet af J.S. Pierpont og teksten af Otto Leisner. Syng selv med på melodien!

Bjældeklang – Juleweb.dk

Bjældeklang

Tekst: Otto Leisner, 1947. Melodi: J. S. Pierpont, 1857. 1. Vint’ren er så kort. Vi må bruge hvert minut. Sneen smelter bort, og så’r det hele slut.

Bjældeklang – Julesange

Bjældeklang – Julesangene

Tekst til bjældeklang. Vinteren er så kort, vi må bruge hvert minut, sneen smelter bort, og så’r det hele slut! Nu er jorden hvid og kanen, den er klar.

Bjældeklang sangtekst – Nu er det jul igen

Bjældeklang sangtekst ⇒ Find hele sangteksten her

Teksten til Bjældeklang. Vint’ren er så kort, vi må bruge hvert minut sneen smelter bort, og så’r det hele slut. Nu er jorden hvid og kanen, den er klar.

Bjældeklang, Jingle Bells – Musica Art

Bjældeklang, bjældeklang, over vej og sti, kan man høre vintervejrets kendingsmelodi. Bjældeklang, bjældeklang gennem mark og skov farer vi på kanetur og ih, …

Bjældeklang – Godnatsang.dk

Bjældeklang

23. okt. 2020 — Teksten til Bjældeklang … sneen smelter bort, og så’r det hele slut. Nu er jorden hvid og kanen, den er klar. Så’r der altså ingen tid til nogen …

Bjældeklang – YouTube

Bjældeklang. Original titel: “Jinglebells” fra julen 1857. Komponist: James Lord Pierpont Dansk tekstforfatter: Peter Mynthe.

Bjældeklang – YouTube

Lyrics.lol :: Bjældeklang by Energy

Bjældeklang. Vinteren er så kort. Vi må bruge hvert minut. Sneen smelter bort. Og så det hele sl*t. Nu er jorden hvid. Og kanen den er klar

Lyrics.lol is the world’s biggest collection of song lyrics from A to Z.

Keywords: bjældeklang tekst, bjældeklang sangtekst, bjældeklang lyrics