Konfirmation restaurant aarhus

Konfirmation – Malt Restaurant – I hjertet af Aarhus

9. jan. 2023 — Hold konfirmation i vores historiske og unikke lokaler. Vi hjælper med at skabe rammerne til den perfekte konfirmationsfest.

Hold konfirmation i vores historiske og unikke lokaler. Vi hjælper med at skabe rammerne til den perfekte konfirmationsfest.

Opdag unikke steder til din konfirmation i Aarhus – EventButler

Opdag unikke steder til din konfirmation i Aarhus | EventButler

På EventButler finder du nemt de, som matcher din konfirmation i Aarhus. ✓ Gratis og uforpligtende ✓ Spar tid og penge ✓ 600+ partnere.

På EventButler finder du nemt de, som matcher din konfirmation i Aarhus. ✓ Gratis og uforpligtende ✓ Spar tid og penge ✓ 600+ partnere

Køb Mad til Konfirmationer i Århus her – Aarhus – Thors Mølle

Konfirmationsmenu 2021 | Køb Mad til Konfirmationer i Århus her

Thors Mølle er de perfekte rammer om en hyggelig konfirmation i Aarhus … et smut i skoven, smukke omgivelser, skøn stemning og plads til alle generationer.

Mad til konfirmation Århus | Bestil i dag – Restaurant Unico

Mad til konfirmation Århus | Bestil i dag | Restaurant Unico

En smuk og smagfuld konfirmation ∽ Et måltid man samles om & deler ∽ Mad til konfirmation i Århus og omegn | Kontakt Unico i dag.

En smuk og smagfuld konfirmation ∽ Et måltid man samles om & deler ∽ Mad til konfirmation i Århus og omegn | Kontakt Unico i dag

Konfirmationsmenu Aarhus fra Restaurant Komfur

Konfirmationsmenu Aarhus 2023 – Hos Restaurant Komfur kan man bestille sin konfirmationsmenu Aarhus til afhentning. Der laves traditionel menu eller buffet.

Mad til konfirmation i Aarhus | Gourmet-menuer fra 150 kr. pr …

Mad til konfirmation i Aarhus | Gourmet-menuer fra 150 kr. pr. kuvert

Kontakt os, book et møde i restauranten og lad os sammen finde den bedste løsning til din konfirmation! Få en lækker konfirmationsmenu. Skal …

Er du på jagt efter en lækker konfirmations-menu? Vi sørger for moderne og lækker mad til din konfirmation, og garanterer altid en knivskarp pris!

Konfirmation – Kaløvig Badehotel

Her kan I holde en konfirmation, I aldrig vil glemme – med suveræn mad fra vores restaurant, betjening, skønne lokaler, en smuk og fredelig placering og med …

Konfirmation med MIB – Martin Ib

Lad MIB skabe årets konfirmation. … Til konfirmationen tilbyder vi spændende menuer, egne unikke lokaler og festkager fra eget bageri.

Lad MIB skabe årets konfirmation

Restaurant Atrium – Hold konfirmationsfest i Aarhus

AtriumRoyal.dk er lukket

Konfirmationer hos Restaurant Atrium bliver en festlig dag lige efter konfirmanten og forældres ønsker. Send en forespørgsel via mail eller ring til os.

Konfirmation – Sjette Frederiks Kro

Sjette Frederiks Kros unikke beliggenhed i Riis skoven – et stenkast fra Aarhus centrum – byder på en fantastisk udsigt over Aarhusbugten. Kroens gennemførte …

Keywords: konfirmation restaurant aarhus